Kaj bom spremenila v 2020

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o tem kaj bi sama rada spremenila v tem letu. Stvari, ki sem jih hotela narediti drugače jih uvesti in podobno. 

  1.  Zajtrk; Jaz nikoli ampak res nikoli ne morem jesti zajtrka pred 7 uro zjutraj. To bi rada spremenila, da bi začela jesti zajtrk, ker ga zaradi tega nisem skoraj nikoli jedla. 
  2.  Plan; Rada bi imela dnevne plane in mesečne plane, ker bi se tako lahko lažje zorganizirala, a kaj ko za sedaj nimam dela in je to bolj kot ne poraba časa. 
  3.  Narava; Rada bi bila več v naravi na zraku in tako ne glede na letni čas. Nekako si moram tudi jaz zbistriti glavo, da dobim tako genialne ideje za objavo. 
  4.  Selitev; Resno se posvečam temu, da se preselim, ker ne morem več tako nujno moram narediti veliko spremembo in to je selitev. 
  5.  Služba; Nujno, ker od dolgcajt-a bom res umrla, se zgodi hehe.
  6.  Skrb; Mene res preveč skrbi zato bom v tem letu poskušala malo naj, da me tako skrbi. Da me neha toliko skrbet in, da se postavim na svoje noge in mislim malo več nase, kot na druge. 
  7.  Prosti čas; Rada bi se ukvarjala s stvarmi k me res zanimajo in so mi pri srcu. 
  8.  Umetnost; Rada bi tudi začela več ustvarjat in se ob tem zabavat, da pozabim na dolgočasenje. 
  9.  Prihodnost; Želim se posvetit tudi temu kaj bo v moji prihodnosti natančneje, ker saj vem večino, ampak kaj pa morem še vedno ugotovit. 
  10.  Starši; Rada bi se nehala kregat z njimi in jih pustit na miru naj počnejo kar jim paše to je njihova stvar ne moja.





Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji