Bolezen

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom povedala, kako sem preživela ta teden oz. dan bolezni. Torej zbolela sem v Torek 14.1.2019. Ja vem to je dan, ko sem objavila zadnjo objavo.ž

 Tisti dan sem se zbudila ob 7h zjutraj z budilko. Naredila jutranjo rutino, potem pa sem ugotavljala kok slabo se počutim. Bolela me je glava in bilo mi je zelo slabo morala pa sem iti v mesto, ker sem imela zelo pomembne opravke.

Tega res nisem smela zamuditi. Domov sem prišla okoli 11h in dan do konca preživela v postelji tako je tudi še danes, ker nisem zbolela že od Junija lani, ko sem bruhala in bila res boga.

Več v objavi nekje v Juniju. Jaz drugače res malo-krat zbolim, ker je moja kri pozitivna in me komarji obožujejo (to je eden od testov, če te imajo komarji radi si pozitiven (imaš pozitivno kri) in si posledično bolj odporen in manj-krat zboliš.

Tak primer sem tudi sama in ja včasih se ne spomnim kdaj sem nazadnje zbolela. In potem sem v postelji nekaj dni ali nekaj ur in sem že v redu. Temu sama pravim ja lej dolgo že nisem zbolela morem mal.

Tako kot tisti, ki bi radi shujšali sej ni dobro da jeste samo zdravo hrano treba tudi kaj sladkega, drugače tudi to škodi.


Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji