10 stvari, ki jih obožujem- ćas zame

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom govorila o meni in sicer 10 stvari, ki jih obožujem no pa začnimo. 

  1.  Moj horoskop(Ribi); Zelo rada jem ribe in, če bi bilo možno bi živela pod vodo.
  2.  Mačke; So zelo luštne in od njih vedno dobim preveč ljubezni. Če jo rabim ali pa ne. Na njih se vedno lahko zanesem so moje najboljše prijateljice. In vedno me spravijo v dobro voljo.
  3.  Moj hobij- Gledališče; Tu sem lahko res to, kar res sem večino časa. Res ne vem kaj bi brez njega. 
  4.  Ljudi; Vse vrste prijaznih ljudi, veliko vejo in od njih se da marsi kaj naučit. 
  5.  Nakupovanje; Ko nakupujem obleke in jih poskušam lahko iz sebe spravim svojega otroka in ob tem  zelo uživam. Nakupovanje pa je tudi zabavno v družbi vedno rada gledam cene in se zabavam. 
  6.  Smeh; Vedno dobro zdravilo za slabo voljo, ob njem se nikoli ne počutiš samega.
  7.  Pisanje bloga; Tako se lahko izražam in povem kaj si zares mislim, da svet ni tako lep, kot izgleda na prvi pogled. To bi vam rada pokazala in tudi sebe v najboljši luči. 
  8.  Pisanje zgodb; Kdo pa ne mara princev in princes. Jaz jih imam rada in zelo rada pišem ljubezenske zgodbe in si dam duška. Tako lažje pozabim/ odmislim vsakdanje skrbi. Pišem jih tudi zato, ker je to kraj kjer moja domišljija oživi. 
  9.  Poslušanje muzike; Vedno pomaga pri slabi volji ali pri odločanju kam zares spadam ( še danes ne vem) imam pa cilje, ker je bolje kot nič. 
  10. Ustvarjalnost; Rada gledam tuje umetnine in tudi sama bi se jih lotila a se mi nikakor ne da tako, da potem se ne spravim. Obljubim pa, da se bom. 




Tako sem prišla do konca današnjega bloga. Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič.


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 



Komentarji