Zakaj pisati svoj blog?

Živijo!!

Danes bom govorila o tem zakaj bi vsi morali pisati svoj blog. 


1. Je zabavno!!

2. Če te zanima novinarstvo: Če ti je všeč novinarstvo ne poznam boljšega načina, da se v tem tudi preizkusiš. Sama ga imam rada in res nočem pisati o nečem, kar me ne zanima. Zato je pisanje bloga zame najboljša možnost. Nikoli ne veš mogoče pa te kmalu najde nekdo, ki bi rad, da bi ravno ti pisal/a za njih. A ne pozabi imej svoj stil pisanja!!!



3. Imaš oboževalce: Kdo ne bi rad bil slaven ali vsaj malo izkusil slavo?? Z blogom se to, da res je potrebno bo veliko dela in vaje ampak s časoma boš lahko precej slaven/a. Trdo delo se vedno izplača. 


4. Dobiš delo, ki ga ljubiš: Meni je pisanje bloga za enkrat še hobij ampak delam na tem, da bo kmalu moja služba. Torej se bo hobij spremenil v službo in tako bom imela delo, ki si ga najbolj želim. To je delati od doma in početi nekaj, kar mi je res všeč in ne nekaj samo za denar. 


5. Si kreativen: Lahko pišeš o čemer želiš na svojo temo in poskusiš še kaj, česar nisi nikoli. Jaz sem kreativna zelo. Vedno najdem pravo idejo in jo zapišem. Če ideje nimam tako, kot je to bilo sedaj, ko sem porabila nekaj dni in iskala pravo temo, ki mi je okej in jo potem napisala, svetujem, da ne napišeš nič in pišeš, ko imaš pravo idejo. Verjemi nič ne bo narobe, če en teden ne bo objave. Še vedno imaš lahko veliko obiskovalcev tako, kot jih imam jaz. 

To je mojih 5 razlogov zakaj pisati svoj blog. Jaz sem tu, če me rabiš mi povej in ti pomagam v čast bi mi bilo. 

Se beremo spet čez nekaj dni. 

Mavrična Eva


Potrebuješ mentorico za svoj blog mi piši na družbenih omrežjih ali na gmail in takoj začnemo!!!!
inštrukcije, jih potrebuješ piši mi!!


Ne pozabi se naročiti na obvestila o mojih objavah tako, da klikneš na NAROČI SE desno od objave, ki jo bereš.

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com


Komentarji