Res slab dan- Blogmas #1

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Kot vidite je danes 1.12. 2019 . Jaz pa sem se odločila, da bom  namesto, da bi snemala (vlogmas) bom pisala Blogmas, kar je isto kot vlogmas samo, da bom vsak dan znova objavila novo objavo. Objave bojo krajše kot ponavadi, ker bojo opisovale le dogodke iz enega dne.

Tu je že prvi del
Danes sem se zbudila in pomislila ali bi mogoče tudi jaz imela letos svojo verzijo vlogmasa. Meni so vlogmasi res zelo pri srcu in jih rada gledam tako, da sem odšla na aplikacijo Canva in uredila objavo za na instagram mojega bloga. V njej sem vas povprašala ali bi želeli, da ga pišem a na žalost ni odgovoril skoraj nihče tako, da sem se kar sama odločila, da ga pišem. Potem sem enemu prijatelju pomagala pri pisanju njegovega bloga. On je nov v tem tako, da bom enkrat pisala tudi o njem, ko se še malo razjasni kaj bi rad počel. Kmalu za tem pa sem šla spet v akcijo iskanja sobe ali gansorjere v Ljubljani do 200€ na mesec, ker se res želim čim prej odselit od doma. In tudi našla ni še za 100% ampak mislim, da bo šlo skozi držite pesti. To je bilo danes dobro.

 Potem pa sem klicala očeta, ki mi je začel govoriti same grde reči o meni: Da nič ne znam nič ne delam, da nikoli nič ne bo iz mene in celo da gre jutri na socialno in se mi uradno odpove, kar bi pomenilo, da ne bi imela nikamor za it pa ravno v tem lepem času božiča. Res upam, da se bom lahko čim prej vselila v tisto gansorjero, ker imam res že dovolj fotrovih muh in tega kako sem nič vreden človek.  Takrat se resno začnem spraševati zakaj sploh obstajam v čem je smisel???

A me vedno znova prijatelji in ljudje, ki jih imam rada tudi znani spomnijo, da so tam zame in kljub temu, da so zelo leteči in imajo kup svojega dela so vedno na voljo. To mi nekako da novo upanje, da grem naprej in, da bo še vse v redu s časoma. Tako sem se nekako primorana soočiti z realnostjo in to je to, da se končno postavim na noge in zaživim tako, kot sem od nekdaj sanjala. 

S tem zaključujem današnjo objavo vem, da je malo dolga splačalo se je. Vem pa tudi, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz. Upam, da ti je bilo v veliko podporo/oporo in še večjo pomoč.  

Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji