Pomen Božiča Blogmas#25

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes je na vrsti posebna Božična objava. Vem vem nihče ni vedel, to je moje božično darilo vam. Pa vesel Božič in srečno Novo leto 2020.
pomen božiča To pravi internet!

Kaj pa je zame pravi pomen Božiča, ti razkrijem sedaj.

Zame je Božič nekaj resnično lepega in neverjetnega je nekaj, kar mi vsako leto znova da nove moči in me spomni, da je res vredno živet. Ne samo to tudi na to, da je življenje lepo. Nekaj neverjetnega in seveda, da se za vsakega najde prostor.

Ker je vredno, da živimo, ker bog ali usoda točno ve zakaj smo na svetu in nima se smisla po nepotrebnem sekirat in si jemat to kar imaš. Božič je poseben čas v letu, ki meni veliko pomeni čeprav ga večinoma preživim sama s sabo. Ampak zakaj mi je ta čas vseeno tako lep???

 Ker je moja družina še vedno živa. In tudi, ko je ne bo, bo z mano v srcu, tako ali drugače. Meni je pomen Božiča le to, da sem z ljudmi, ki jih imam res iz srca rada in z njimi delim to, kar mi vsak dan, ko ni Božič pričara nasmeh na obraz. Vem pa tudi to, da obstajajo ljudje, ki si za Božič nekako NE želijo biti z družino. Zagotovo imajo dober razlog, zato jih ne obsojam in jih nikoli ne bom, to je njihova stvar ne bom se vtikala.

Po drugi strani pa mi je grozno, da morajo biti ti ljudje z nekom, ki ne želijo in ne s tistimi, ki si želijo. Na primer jaz rada bi bila z nekom, ampak ne morem, ker ni del moje družine in, ker so še drugi razlogi zakaj je to ne mogoče izvedljivo. A vem, da ta oseba verjetno vseeno misli name, ker je vsakič ko ji/mu pišem zelo vesel/a mojega sporočila in zagotovo ji/mu polepšam dan enkrat na mesec. Kar meni pomeni več, kot si ta oseba predstavlja. Ja res je smešno, ko nekomu pišeš in ti odgovori potem se še slišita in 123 že se kmalu vidita.

To je čarobno in to točno to je tisto, kar je meni pomembno. To je nekaj malega že sam, da si vzame čas da odg. je wow in to potem meni polepša ne en dan ampak cel mesec. Do takrat, ko se spet odločim pisat. Ja pri meni resnično štejejo male stvari še tako male, mini pini, micene, več kot kar koli na tem svetu. Zato bodi vesel z malim, ker kdor je vesel z malim je vreden veliko, a kdor ni zadovoljen z malim veliko vreden ni. Pa vesel Božič še tebi lepo praznuj.

S to objavo se malo poslavljam od Blogmasa 2019 pride pa še ena objava, ko se bom dokončno poslovila od njega. 

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji