Razburjliv dan Blomas#3

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes sem se zbudila okoli 9h in šla pojest zajtrk. Nato sem na računalniku malo igrala igrice in kmalu mi je oči prišel povedat, da gre v mesto. Odločila sem se da grem z njim, ker sem res nujno rabila mini penice za v vročo čokolado, ki si jo bom delala čez cel December. Dobila sem jih v Kiku. 

Potem sem odšla do lokala, kjer me ne vem zakaj sploh niso postregli. Zato sem klicala očija kje je s svojim kolegom in, da naj pride čim prej. Ko je prišel smo skupaj odšli v trgovino po nekaj stvari. Nato smo šli še v lokal in v še enega. 

Med tem, ko smo bili v mestu smo se pogovarjali vse sorte. Potem je končno napičil čas da smo odšli nazaj domov. Doma sem bila okoli 15:15 in morala sem zelo pohiteti kajti zmenila sem se z prijateljico, da se dobiva ob 17h pri njej. Bus pa sem imela ob pol petih(16:30). Med tem časom sem napisala del te objave in odgovorila na nekaj sporočil.
Potem pa sem se odpravila k njej. Imeli sva sestanek glede novega dela, ki ga še ne smem razkrit, ker je za ljudi nad 18 let. Po sestanku sem odšla nazaj na avtobus, ki je zamujal 20 minut. Skoraj sem zmrznila. Prišla sem domov in si naredila večerjo jo pojedla in dokončala to objavo, ki jo sedaj bereš. 
Zdaj bom še pogledala kmetijo in morda kak del. Reke ljubezni za nazaj sem pa pri drugi sezoni. Potem se bom počasi odpravila spat. 

Tako sem tudi prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 


Komentarji