Nepričakovana darila Blogmas#13

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
A poznaš un občutek, ko nekam prideš in ti nekdo da darilo. Takrat ne veš ali bi rekel hvala ali pa le bil/a nasmejan/a. Ja super jaz tudi to sem v tem tednu, danes doživela že drugič. Prišla sem nekam, ker sem bila tako zmenjena in pričakalo me je nepričakovano darilo, ki niti pod razno nisem vedela zakaj je tam in čigavo je. 
Ko pa izveš, da je zate deluješ zelo presenečeno. In pojavi se občutek sreče, nekomu je dejansko mar. To je res ne verjeten občutek kajne. Ne veš kaj bi rekel a hkrati se zaveš, da ti pa nimaš darila zanj, ker nisi niti vedel/a, da ga nekdo ima zate. To je nekako pred božično darilo, ker si ga dobil/a pred Božičem, kar je res super in neverjetno. Koliko ljudi ti pokloni malo darilo vsak dan. Mislim verjetno se sprašuješ o čem govorim kajne. Govorim o tem, da je lahko za nekoga darilo tudi le nasmeh ali prijazna beseda in že to je čisto dovolj, da nekoga v tem času osrečiš. Si morda še za en izziv??? 

Odlično! Dajem tebi in sebi izziv po imenu: Osreči nekoga, gre pa takole; Vsak dan osreči najmanj eno osebo( do Božiča), Lahko je nasmeh, prijazna beseda, pomoč pri kakem opravilu, kar koli nekaj, da bo vesel/a tisti dan. Ko greš v trgovino namesto staršev se nasmehni kaki babici ali nekaj. Skratka uporabi svojo domišljijo in to počni čisto vsak dan do Božiča. Ko pa pa bo Božič oz dan potem mi povej kako je šlo. 


Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji