Moji božični običaji Blogmas#16

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom naštela 5 svojih božičnih običajev:
  1.  Vsako leto si nabavim adventni koledar: Letos ga nisem a sem ga vseeno dobila drugje za darilo( vedno nekako pride do mene) 
  2.  Pijem veliko čaja; Vsako leto ob tem času pijem čaj, ker je topel in te tako pogreje, če pa je Božični še toliko bolj pričara občutek praznikov. 
  3.  Gledam božične filme; Iščem navdih za pisanje zgodb in podobno 
  4.  Smreka; Božič brez jelke ni pravi Božič 
  5.  Sneg: Če Božič ni bil potem ni pravega Božiča 
  6.  Izdelujem božične voščilnice: To je zelo ustvarjalno in domiselno, vedno porabim večino odpadnih stvari, ki mi ležijo doma. 
  7.  Izdelovanje božičnega venčka: To sem počela z očijem, ko sem bila majhna to sem res oboževala. 
  8.  Drsanje: Pozimi se rada drsam, tudi to mi daje občutek da je Božič. 
  9.  Ogled božičnih lučk: Rada gledam lučke v mestu, je mrzlo a hkrati mi je zelo lepo ker, se počutim tako veselo in vse je čarobno, ko se lučke svetijo nad tabo. 
  10.  Pisanje Blogmasa; To je letos zame prvič in moram priznati, da v tem resnično uživam. Ja sej je zelo naporno in včasih nimam idej a s pomočjo improvizacije ( to pomeni, da se usedem pred računalnik in začnem pisati, tisto kar pride ven objavim) mi to nekako uspeva.


Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji