Moje letošnje zaobljube Blogmas#24

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o svojih zaobljubah. Študija pravi, da je dobro imeti vsaj 3 glavne zaobljube, ker se jih potem lažje držimo. 
  1.  Selitev od doma,
  2.  Zaslužek na spletu, 
  3.  Ostati v gledališču. 

To so moji osnovni cilji- Božične zaobljube. Zdaj pa ti povem še razloge z njih. 

  1.  Selitev od doma; Ne želim biti odvisna od očeta in preveč sem oddaljena od Ljubljane zato se želim vrniti nazaj in živeti tako, kot si želim. 
  2.  Zaslužek na spletu; Moja želja od vedno in tudi moje sanje. Ker sem si vedno želela imeti delo, ki bo od doma, da lahko tako lažje skrbim za svojo družino. 
  3.  Ostati v gledališču; Ta cilj je pa čisto vsako leto nikoli se ne premeni vedno je enak. To so moje sanje od vedno in se ne bojo spremenile. To bo vedno moj cilj eden od treh. 

Moji ostali cilji za blog: 
  •  Pisati še naprej 
  •  Pomoč drugim 
  •  V objave dati več slik 
  •  V instagram bloga objavljati več objav tudi v spletno stran
  •  Biti še bolj kreativna 
To je za zdaj to, če se še česa domislim pa ti povem takoj oz. dodam tu. Tebi pa želim vesel Božič in imej v mislih, da se boš ti počutil/a bolje ne glede na to kaj si o tem mislijo drugi. hihi
Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji