Moj posrečen zaključni izpit Blogmas#8


Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o svojem zaključnem izpitu, če kdo še ne ve kaj sem po poklicu tu je odgovor. Objavo pa bom dodatno podkrepila s slikami, da si boste znali predstavljati. V komentar pa lahko poveste kaki se vam zdijo moji končni izdelki, lahko jih ocenite od 1-10 ali 1-5 oceno. Vem, da že komaj čakaš, da začnem zato bom začela. 

Vsak je imel na izbiro veliko tem iz njih si je moral izbrati svojo, jaz nisem vedela kaj naj izberem. Kasneje sem se odločila, da bo to Božič, ker je meni December čaroben mesec( več o tem v včerajšnji objavi) 
Tako sem dobila temo Božiča morala sem izbrati neko dekorativno torto, ki sem jo našla na netu.
Vsi pa smo rabili narediti 5 izdelkov: 
  1. Dekorativno torto (na izbrano temo)
  2. Piškote (školjke)
  3. Še eno torto ali neko drugo sladico (Višnjeva torta)
  4.  Sladico ( Kremne rezine)
  5.  Pol izdelek ( Listnato testo)


Tu je slika iz interneta s katero sem si pomagala. 
                       To je moja torta, ki sem jo naredila. Narejena je iz stiroporja, moja je samo dekoracija
Kos višnjeve torte: Pri njej sem imela ogromno težav, kajti ko sem delala polnilo sem pozabila mešati puding. Tako, da so nastale grudice, ki se jih nikakor nisem mogla rešiti. Tako sem začela znova in mi je uspelo. Druga težava pa je nastala, ko sem hotela torto zložiti/ sestaviti.  A mi je nekako med rezanjem biskvita ta razpadel in od njega so ostale le še drobtine. Tako je morala profesorica k sosedom( v drugo delavnico) po nov biskvit in tako rešila zagato. Pri tej torti res nisem imela sreče. 

Pri njih mi je skoraj zmanjkalo časa, kajti jaz ravno sem brizgala piškote in nisem imela časa stehtati še surovin za kremne rezine. Zato sta to naredili moji sošolki, ki sta nam prišli pomagati pomivati posodo. Tako sem nekako uspela narediti vse. 
                                               Pri njih pa ni bilo težav😉😉

 Tu je slika celotnega omizja mojih izdelkov hihi

Iskreno po vsem tem, kar sem doživela na tem zaključenem izpitu. Mi še danes ni jasno kako sem ga lahko sploh naredila. Med samim izpitom sem bila namreč prepričana, da sem padla. Kasneje pa sem izvedela, da sem ga naredila z celo 3. Bravo jaz ponosna sama nase!!! Sem bila pa tudi edina, ki se mi niso tresle roke. Med pisanjem besedila s čokolado.   
Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 





Komentarji