Moj čar Decembra Blogmas#7

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o ljubezni, saj je vendar čas, ko je ljubezen najbolj prisotna. December je res odličen za romance. Je tudi čas, ko je vse tako čarobno in nemogoče kar na enkrat postane mogoče.

Ljubezen najbolj občutim ravno v Decembru. Zunaj je mraz in notri je toplo. Prikazuje neko toplino, ki je v nas. V decembru( tudi čez leto) res rada opazujem pare, ki so videti tako veseli in polni upanja. A v Decembru imajo še posebno moč takrat jih najraje opazujem.

Vedno je kaj novega, kar opazim in v tem res uživam. Še sama postanem vesela, ko jih zagledam. Obožujem to, da jih gledam sej vem da jim je kdaj pa kdaj pa komu nerodno, ampak ne mislim nič slabega. Sem zelo vesela za njih, in v tem na nek način meni December postane tako čaroben in magičen ravno zaradi časa, ko se ljudje tako združujejo.

Samo v tem času je topline in pomoči največ. Kdo pa si želi, da nekdo ne bi dobil darila za Božič??? Mislim da nihče ali zelo zelo redki. Smiselno bi bilo, da bi v tem času lahko bilo malo več akcij za pomoč tistim, ki si tega ne morejo privoščiti. Se mi tudi zdi, da bi v tem času nekako lahko več zbrali, kot med poletjem, ali jesenjo. Tudi spomladi je ljubezen zelo prisotna. A vem, da je je v Decembru več, kot v celem letu.

December je meni osebno čaroben že na sploh lučke na primer svetijo se in govorijo neko svojo zgodbo. To mi res daje občutek, da je December. Nekako ga imam po svoje res rada, ker samo Decembra se največ dogaja in imaš dejansko kaj početi v mestu. Mislim lučke lahko gledaš potem lahko greš na vročo čokolado... Marsi kaj v bistvu sploh ni dolgčas ne more bit, saj je December. Čas topline in upanja ter ljubezni in morda božičnih čudežev. Kaj nikoli se ne ve mogoče se letos zgodi tebi in meni, komerkoli se lahko le ne izgubi upanja vanj. 
   

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji