Mamin rojstni dan Blogmas#19

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes moja mami praznuje 52let in ob tej priložnosti sem se odločila, da vam povem zgodbo o tem kako sem pred nekaj leti presenetila mojo mami. Prepričana sem, da se tega presenečenja spomni in se bo še mnoga leta. Potrjeno s strani moje mami hehe.

Nekega dne sem ugotovila, da je delavnica na katero hodi moja mami. Ravno v času njenega rojstnega dne. To delavnico pa je vodila moja vzgojiteljica. Zato sem ji predlagala naj ji skupaj še z eno, ki jo tudi vodi naredita posebno delavnico. Zaredi rojstnega dneva moje mami. Tako sem ji povedala, da bi se želela, da je delavnica na temo presenečenj, ker se mi zdi, da imajo otroci radi presenečenja. A starši tega nekako ne znajo narediti ali pa ne vejo kako. To sem ji povedala in bila je za. Tako je nastala ta delavnica. Nekako sem prepričala tudi mojega očija, da se je je udeležil. Ja moja starša sta že 10 let ločena( januarja bo uradno). Moja mami prede na delavnico in ne sluti ničesar, na kar moja vzg. skupaj s svojo pomočnico( ne vem kako naj ji rečem, ker ni bila vzg. ) reče, da imata ob tej priložnosti še eno presenečenje. In prineseta borovničev maffin s svečko (slika je še danes doma na steni). To je bilo za mamin 48 rojstni dan.

 Moja mami res ni vedela, da sem imela ravno jaz prste v mes. Mislila je, da sta to zakuhali vodji delavnic a ni bilo tako. Na to sem izredno ponosna, ker mami res ni vedela kaj sem zakuhala. Ko pa sem ji povedala se je vidno zelo začudila.

To je bila zgodba o tem kako sem presenetila svojo mami na njen rojstni dan pred nekaj leti. Vem, da ti je bilo všeč in, da si neznansko užival/a. Zagotovo si se kaj naučil/a. Takrat sem se tudi jaz. 
Če pa te še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji