Ko očeta ni doma Blogmas#5

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes sem se zbudila, kot po navadi okoli 10 ure. Moj oči pa je šel od doma že okoli 8 ure zjutraj. 
Poznaš občutek, ko tvoj oči, mami kdor koli gre in ga ni tak po cel dan. Če tega ne poznaš imaš res veliko srečo, kajti meni se to dogaja vsakič, ko ima oče opravke gre in se ne vrne do 10h zvečer ali pa pride tudi kdaj prej. Samo to je res res redka izjema. Danes oz. zdaj, ko pišem to objavo ga namreč še kar ni, res ne vem kdaj bo doma, če sploh bo. Vedno ga pokličem okoli 16h-17h in vedno odgovori isto "pridem". Ko pa ga vprašam kdaj se vrne mi kdaj reče čez 2h kaj pove uro okoli 13h naprimer. A kaj to pomaga, če ga ob 20h še vedno ni doma. Potem je bolje, da mi vrže slušalko dol ali pa sploh ne odgovori. 

Ta primer sem nekoč že omenjala v svoji prvi predstavi z naslovom: Glej, k neki manjka ( starš- Lahko manjka fizično, lahko pa tudi psihično). V mojem primeru pa se mi zdi, da je kar oboje, ker če si drzne otroka pustit doma cel dan brez hrane pod pretvezo, da gre smo v trgovino in se zvečer vrniti, kot da tega sploh ni omenil. Je res nekaj groznega in, da ne boš mislil/a, da sem si to enostavno izmislila ti lahko zaupam, da sem to dejansko doživela, ko še nisem dopolnila 18 let. Ja vem ni mi lahko in to oče še kar ponavlja. Ko je zunaj mu sem pa ke crkne telefon in potem sem v milosti in ne milosti same sebe. Včasih pa se zgodi tudi, da ga ni niti po noči, ker zamudi zadnji avtobus, ker je pač tako najiven in ga boli kurac za cel svet. Mene pa ob tem skrbi in me boli, sej vem da ni otrok in jaz tudi nisem ampak vseeno me lahko skrbi. Nič ni narobe s tem. 

Jutri zjutraj pa grem k mami za en teden in se bo malo več dogajalo sama se zelo veselim, ker mi je tu pri očetu tako dolgčas, da bom kr crknila. 

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji