Kako preživeti pot brez uporabe tehnologije Blogmas#6

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom govorila o poti, ker sem danes bila na poti od očija do mami. Pa tudi zato, ker ne vem o čem bi še pisala, mi zmanjkuje dobrih idej. 

Torej moja pot se je začela 8:11 in končala 10:40. Jaz med potjo res zelo ne rada gledam v telefon, raje se s kom pogovarjam, ali pa počnem kaj drugega. Zato bom danes naštela 5 stvari, ki jih lahko počneš med potjo ne, da pri tem uporabljaš telefon. 

  1.  Glej ven; Med potjo je običajno to zelo zanimivo sploh, ko je zunaj sneg. Mene to nekako spomni na pravljice, ker ko pogledam ven me odnese nekam daleč stran. Mam res bujno domišljijo in gledanje ven, ko je zunaj sneg je res nekaj zelo lepega in tudi čarobnega( priporočam) 
  2.  Poskusi se pogovarjati; Naveži stik z nekom in se z njim pogovarjaj celo pot. Začni s stavkom kako ste kaj??? Potem meni običajno teme pridejo same in se kdaj tako zaklepetam, da nočem že končati pogovora. Skoraj zamudim iztop. Poskusi vedno se najdejo ljudje, ki bi se z veseljem pogovarjali. 
  3.  Vzemi knjigo; Beri jo na poti(vlak, letalo...) tako čas hitreje mine. Zraven pa seveda vsake toliko poglej ven. 
  4.  Učenje in pisanje naloge; Dobro izkoriščen čas, ker je le vlak ali avtobus in se nekako lažje skoncentriraš na določeno snov in tako ti več ostne v glavi. Če pa ti ni, da si sam v tem prosi nekoga, ki sedi zraven, če te malo vpraša o snovi v tvojem zvezku(ponavljanje). 
  5.  Razmišljanje; Razmišljaj o sebi svojem življenju bi rad/a kaj spremenil/a, ti kaj ni všeč, spremeni to. Posveti se temu, da se boš ti dobro počutil/a v tem svetu. Pusti druge ti si pomemben/a razmišljaj o tem, če pa ugotoviš kako napako ali ogromno željo, da nekaj spremeniš ali narediš drugače. Si tega ne smeš pozabiti zapisati( lahko tudi v telefon še bolje pa v zvezek bo dlje vidno).  

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji