Kaj storiti, če narediš napako ?

Danes bom govorila o napakah.

Vsi delamo napake. Jaz, ti, tvoja prijateljica, tvoji starši, tvoj fant. Včasih vemo, da smo jo naredili. Če smo koga užalili, ga poškodovali ali bili do njega krivični, je prav, da se opravičimo. Problem je, ko se tega ne zavedamo. Napake so del življenja, na njih se učimo. Včasih namesto ene napake, naredimo 50 napak, pa še takrat se morda ne zavedamo, kaj delamo narobe. Če se določena oseba od nas oddalji, nas več ne pogleda ali je jezna na nas, to pogosto pomeni, da smo mi naredili nekaj narobe. Ali pa ima svoje probleme, ki jih mi ne moremo rešiti. Najbolje je stvari rešiti s pogovorom pa takoj vidiš, pri čem si. Če si ji storil krivico, se opraviči in vprašaj, če se lahko odkupiš. Svet je že tako zdaj poln sovraštva, zamer, zlobnih ljudi. Bodimo vsaj mi pravični in iskreni do drugih, ne škodujmo jim in se trudimo imeti dobre odnose z njimi. So seveda izjeme, s katerimi je nemogoče zakopati bojno sekiro. Takšne negativne ljudi, ki niso pripravljeni odpuščati in so odkrito zlobni do nas, je najboljše odstraniti iz svojega življenja. Brigajmo se zase in pustimo, da karma naredi svoj "job". Osredotočimo se na tiste, ki so nam vedno pripravljeni pomagati in ob katerih smo srečni. 

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji

  1. V idealnem primeru bi moralo res biti tako, kot pišeš. A žal v reali temu ni tako. Tisti, ki so nagnjeni k pogostemu delanju napak so ponavadi tudi precej oholi in ne bodo priznali, da so naredili napako, temveč se raje naredijo Francoza. Še več - če jih nekdo opomni, da niso ravnali prav, reagirajo agresivno in poskušajo v slabi luči prikazati tistega, ki jih je opomnil.
    Verjetno se strinjava, da je kakršenkoli dialog s takimi osebami nemogoč. Če je nekdo dovolj zvit, je edina pametna poteza, da take kalibre osmeši in izpostavi.

    Vse dobro, M.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar