Ideje za božične voščilnice Blogmas#10

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes vam bom dala nekaj idej za vaše božične voščilnice( za naslednje leto) vem, da je za njih letos že malo prepozno. Zato ti bojo prav prišli naslednje leto. 

Med tem, ko sem bila v internatu smo vsakoletno delali božične voščilnice. Vsako leto nekaj novega. trudili smo se da bi bilo preprosto in hitro narejeno. Narediti smo jih namreč morali 100 + nekaj za prodajo, če bi se nas prijelo. In tudi, če bi se kaka ponesrečila tako ali drugače. 

Tu zdaj dajem par primerov za voščilnice: 
  1.  Poišči si motiv; Pinterest je top za to, tam je ogromno idej za, kar koli. 
  2.  Zberi material: Poglej po hiši zagotovo je kaj, kar ne potrebuješ in lahko uporabiš a voščilnice.
  3.  Mi smo jih že delali iz časopisa take 3D smrečice, res je top izpadlo( prepogibaš časopis na voščilnici pa je že oblika smrečice ali kar koli želiš, lahko pa je izrezana na drug list in jo potem samo nalepiš na voščilnico) ( če kdo ni razumel naj me kontaktira!!! ) 
  4.  Enkrat pa smo imeli pajke tak iz temperami smo naredili krog in potem samo še noge in očke nalepili. Pa neko črto kot da visi iz nečesa(po navadi iz veje)
  5.  Delali pa smo tudi smrečice iz praproti: Z temperami jo namažeš in položiš gor nato pa samo še malo pikic različnih barv, daš sušit in je. 
  6.  Imeli smo tudi odtise iz linoreza tudi top ideja (masovna izdelava)
  7.  Lahko jih narediš s pomočjo papirja, kolaža ali koli imate doma. 
  8.  Stvari za izdelavo voščilnic lahko dobite tudi v Tediju ali Levčku, če še obstaja in niso tako drage 
  9.  Lahko pa greš malo v tedija ali na internet pogledat za še kako idejo ali navdih.  Edina omejitev je tvoja domišljija 
  10.  Če želiš malo bolj zakomplicirati izdelavo jih lahko narediš iz niti oz. s šivanjem. Rezultat je tak. Postanejo res lepe takele, kot so tu:


Vem, da si zase našel/a kako novo idejo za svojo voščilnico. Jaz osebno sem dobila veliko novih idej, ki jih bom v prihodnje zagotovo izkoristila. Tebi pa vem, da so prišle prav. V komentar pošli kako sliko ali pa samo opiši svojo voščilnico me zanima kako si nadarjen/a. 


Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji