Dokončno slovo od blogmasa 2019

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o tem kaj mi je letošnji blogmas prinesel.
Iskreno, ko se je končal sem bla zelo žalostna, ker mi je nekako prirastel k srcu. Ni mi bilo dolgčas. Vsak dan znova sem čez dan iskala ideje kaj naj pišem.  Kako se počutim in podobno vse za to, da dobim res dobro idejo. Kot si opazi/a sem jo vsak dan znova res dobila. Vem pa tudi, da mi kdaj ni uspelo napisati objave. A sem to takoj, ko je bilo možno spremenila. Tako sem bila vedno v koraku s časom. Blogmas me je naučil, da tudi če nimam nobene ideje je včasih dobro, da se usedem in začnem pisati. Temu pravim improvizacija podobno, kot v gledališču le, da tu pišem in ne govorim. Naučila sem se tudi to, da nobena ideja ni slaba iz vsake se, da narediti nekaj čudovitega. Pri temi ideje za voščilnice in z in brez telefona sem imela res velike težave. A sem se nekako znašla. Najdla sem ideje na internetu od prijateljev in podobno. To mi na koncu ni delalo težav, kot se je sprva zdelo. Zato mi je slavo od blogmasa težko, a se veselim naslednjega, ki bo še boljše od tega zagotovo. Ker bom imela več izkušenj. Piši v komentar: Kateri blog od blogmasa 2019 je bil tebi najljubši???

Zdaj pa slovo od leta 2019. Letos sem dopolnila 20 let in v začetku leta imam rojstni dan(4.3.). Stara pa bom 21. Jej, to pomeni, da bom bila polnoletna v vseh državah na svetu.  Letošnje leto je bilo lepo in naporno. A ob enem polno nekih sprememb, ki jim še kar ni konca. Tako je odraslo življenje nikoli ni miru. V tem letu sem se tudi veliko naučila od začetkov Bloganja do raznih reči: Kako blogat??? Zakaj je dobro blogat?? in podobno. Verjamem, da bom v novem letu vse to še poboljšala in trudila se bom vsako objavo opremit še s slikami( mogoče bom dodala slike tudi kakim objavam, ki so že objavljene) Skratka delala bom na blogu in iskanju zaposlitve, do sedaj me ta tema izredno muči in mi ne da miru. O tem pa več naslednje leto.
Tebi in tvojim domačim pa želim veselo srečno in čarobno leto 2020 in želim ti tudi nekaj velikih padcev(tako kot želim tudi sebi), da se boš iz tega kaj naučil/a. Ja iz napak se učimo, zato jih delajmo čim več oz. zmerno. Pa lepo praznujte novo leto. Se spet beremo v letu 2020. 


Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji