Dan pohodništva Blogmas#4

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes se mi čez dan ni dogajalo nič zanimivega zato bom govorila o nečem drugem. Torej ne vem, če veste ampak danes je dan pohodništva zato bom govorila o tem. 
Jaz sem si vedno želela it na Triglav a do tja nikoli nisem prišla, ker kot prvo nimam dosti kondicije in kot drugo bojim se višine. Velikokrat pa sem bila na Šmarni gori in enkrat celo na Voglu. Ko hodim v hrib mi je vedno taka muka, da komaj preživim. 

Vmes pa sem poslušala ene pohodniške štose npr. Samo še dva ovinka: Ja seveda res pomaga a, ko to slišiš si misliš, da sta res še dva ovinka in nekako dobiš motivacijo za hojo v ta klanec in potem pozabiš na to. nakar ugotoviš, da hodiš že pol ure in da niti pod razno ni do vrha dveh ovinkov. Hec pa je bil, da sta res dva ovinka ane mislim lev pa desen logično. Kot otrok pa tega nisem nikoli razumela mislim nisem pokontala, da je to to. 

Drugače v hribe ne hodim rada, ker nimam kondicije in zato se jim raje izognem. Ko pa smo hodili na vogel smo vedli, da ko pridemo dol se bomo šli kopat in to je bila motivacija da smo prišli gor tisti dan je bil je res super. A kaj ko sem doma pozabila brisačo Na mojo srečo mi jo je posodila moja vzg. in sem bila rešena. 

Kaj pa ti imaš ti kako prigodo iz pohodništva??? Piši v komentar. 

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji