Dan brez interneta Blogmas#11

Danes imam dan brez interneta oz. z zelo malo uporabe. Kajti imamo neke motnje in nimam wifija, zato večino dneva berem knjigo. Ko se internet vrne pa bom tu napisala objavo o tem, zakaj je kdaj p kdaj dobro biti brez interneta in kaj takrat početi.

Tako moj wifi je nazaj zato sledi objava o tem kaj početi ko ni interneta. Naštela bom 10 stvari, ki jih lahko počneš, ko ga ni oz. ko si želiš kak dan za izziv preživeti brez njega. Zagotovo ti bo zelo koristil o tem pa mi lahko poročaš v komentar ali na instagram me zanima kako ti bo šlo. Povabi še prijatelja/prijateljico in ga/jo izzovi, naredita izziv skupaj zakaj bi bil/a sama če ni treba. No vas vse , ki to berete izzivam v to naredi za vikend.

  1.  Beri kako dobro knjigo; Jaz sem brala knjigo; Zvezde vabijo iz kategorije Rastem s knjigo od pisatelja Mihe Mazzinija(Miha Mazzini) Nisem je še prebrala do konca sem pa na 6 poglavju od 28. 
  2.  Skuhaj kosilo namesto staršev: Bodi ustvarjalen/a in skuhaj dobro kosilo, ki ga bi znal/a narediti verjemi domači ti bojo hvaležni. Ali pa speci kake piškote ali pecivo. In se skupaj s družino malo posladkajte. Zraven pa igraj te kako igro.
  3.  Če imaš dobro domišljijo potem napiši kako zgodbo; Izmisli si like in njihove karakterje, kraj dogajanja, mesto ali vas in podobno tako boš točno vedel/a kaj pisati. Zagotovo boš pozabil/a, da nimaš interneta. 
  4.  Pojdi ven na sprehod; Nadihaj se zraka in uživaj v naravi, nikoli ne veš koga srečaš na poti. 
  5.  Barvaj pobarvanke; To zelo sprošča tako, da ti bo le prej koristilo, kot pa bilo v breme. Moja mami to velikokrat počne in pred nekaj dnevi sem ji pokazala magijo baru in bila je res navdušena/fascinerana. Noro kaj vse si lahko nekdo zmisli za nekoga, da neka reč k nima pomena postane zanimiva. Igraj se malo z barvami zelo je zabavno. 
  6.  Z družino se igrajte družabne igre; Vedno je zabavno in ni dolgčas. Povabi še prijatelje/prijateljice in se igrajte skupaj. Zagotavljam, da boš pozabil/a ne to, da ni interneta.
  7. Pojdi ven na igrišče;  Se igrate tam več vas je bolj je zabavno. Vem pa, da vsak od nas pozna kake igre, ki ne potrebujejo pripomočkov( lovljenje, skrivanje,...) 
  8.  Ustvarjaj; Vzemi navaden kos papirja in naredi kaj iz njega dodaj bleščice in naredi lep spominek ali darilo za koga. Naredi nekaj, kar znaš ali pa nekaj kar ne( večji izziv).
  9.  Riši; Nekateri radi rišejo razne reči mogoče si pa tudi ti tak/a ustvarjalna dušica, zagotovo imaš vsaj malo talenta. 
  10.  Šivaj; Prosi babico ali mamico kako se šiva in za spremembo sam/a zašij svoje cunje, če ne drugega jih vsaj, ko boš odrasel/a ne boš rabil/a k šivilji. Verjemi ne bo ti dolgčas. 
Vse, kar sem naštela danes sem tudi sama počela, ko sem bila majhna in še danes kdaj pa kdaj. Vedno sem v tem neizmerno uživala, zato sem prepričana, da boš tudi ti. Želim ti veliko veselja in ustvarjalnosti pri tem izzivu, če se ga boš lotil/a bom res zelo vesela. Jaz ga bom zagotovo en dan ponovno izpeljala. In ti o tem seveda poročala.

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog

Komentarji