3 leta prihodnosti Blogmas#22

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o tem, kako jaz najraje pišem božične zaobljube je nekaj podobnega pisanju o svoji prihodnosti. To sem jaz morala pisati, ko sem imela predstavo prihodnost. Morala sem opisati svoja leta ( najslabše leto, povprečno leto in najboljše leto)  Tu bom napisala le kaj sem rabila napisati in kaj sem sama napisala o tem. V enem izmed prihajajočih objav pa bom napisala nove zaobljube. 

Kako napisati božične zaobljube 
 Na list papirja ali v Word si napiši :
  1. Kako si zamišljaš svoje najslabše leto (2021)
  2.  Tudi tvoje povprečno leto(2027) 
  3.  Še najboljše leto( 2038) 
Tako boš točno vedel/a, kaj si želiš in česa si niti pod razno v najhujših nočnih morah ne želiš

Moji monologi pri teh treh pa so bili 
  1. To leto (2021) se mi vse poruši zgubim fanta. Nisem resna v službi zato jo zgubim. In postanem revna skoraj bankrotiram. 
  2.  V tem letu (2027) pa se mi godi že bolje uspem se postavit na noge. In si dokaj urediti življenje. Z iskanjem službe si pridobim veliko novih prijateljev. Končno dobim resnega partnerja in si tako zagotovim prijetno družbo. Uspem urediti stanovanje pa okusu mene in mojega partnerja. 
  3.  V tem letu (2038) sem zadovojlna  končno lahko normalno zaživim. Nimam posebnih skrbi in ubadanja z iskanjem službe in raznih načinov za pridobitev denarja. Najdem si odlično službo v gledališču in delam z znanimi igralci, kot sem od nekdaj sanjala. Zraven tudi potujem. Dobim tudi prvega otroka po imenu Miha, ki ga pa jaz kličem Mihi, kmalu pa se mu pridružita še eno jajčni dvojčici.  

To sem jaz rabila pisati leta 2016-2017, Ko sem delala to predstavo moram priznati, da sem se s tem res namučila. A je bilo zares vredno, kajti zdaj vem kaj si želim in kaj ne. V katerem izmed naslednjih objav pa pride še moje zaobljube od lani ja imam jih. Dodala  jim bom še zaobljube za letos in seveda bom povedala kaj se je uresničilo in kaj se ni. Do jutri pa se lepo imej. 


Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji