Božična knjiga Blogmas#21

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o knjigi, ki sem jo prebrala pred lani in mi je izredno pri srcu. 
Je seveda na božično tematiko in je edina od teh knjig, ki sem jo prebrala do konca in verjameš ali ne jaz se zelo težko spravim k branu. A ta me je nekako privlačila in sem jo zato lažje brala. 
Naslov pa je Bobkovo darilo od Jamesa Bowna, ki je med drugim napisal tudi svoji uspešnici Potepuški maček Bob in Bobkov svet. Po knjigi Potepuški maček Bob je posnet tudi film z naslovom A street cat named Bob. Sama sem ga že pogledala in je res top. Posebnost iz filma pa je, da maček Bob igra samega sebe. Jamesa pa igra njegov prijatelj( do Jamesa ne Boba) sta pa z Bobom prijatelja.   
Knjigo bi priporočila vsem, ki imate radi živali oz. mačke. Zgodba oz. knjige govorijo o tem kako James na londonskih ulicah najde mačka in ga poimenuje Bob. Sam pa živi od socialne in težko shaja. A s pomočjo Boba mu uspe najti sebe in življenje obrne na pravo pot. Bob z njim hodi prodajat časopis( v slovenji se mu reče Kralji ulice) 

Zdaj pa ti povem kaj vse je James Bowen bil: 
  1. Odvisnik od drog in brezdomec;
  2. Nekdanji problematični najstnik; 
  3. Nosilec treh (3) psihjatričnih diagnos; 
  4. Otrok ločenih staršev; 
  5. Ne-usojeni glasbeni založnik in poučni glasbenik; 
  6.  Od leta 2007 ponosni lastnik mačka Boba


Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji