Izguba Blogmas#12

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o tem kako je ko izgubiš nekaj, kar ti je postalo samoumevno.
Končno sem dobila nazaj internet. Priznam, da sem bila čisto preč, ko ga ni bilo, kajti vedla sem, da pišem blog in je res nujno potreben. Tako sem morala delčke napisati kar na telefonu, da sem lahko vsaj objavila.

Danes pa sem jih le posodobila. To mi je prineslo res bistveno več dela, kot sem pričakovala. Moram pa priznati, da na koncu nisem porabila več kot kako urico in pol, da sem nadoknadila, kar sem še morala. Zelo mi je bilo težko, ko sem ostala brez stvari, ki je v tem času res izredno pomembna. Priznam, da se prej nisem zavedala, da je res tako nujen. Saj jaz nisem obsedena z netom niti s telefonom.

A zdaj, ko vsak dan objavim novo objavo nekako ne morem početi stvari, ki sem si jih zadala. Stvar, ki je za to nujno potrebna je onemogočena in mi onemogoča, da bi naredila tako kot sem si zamislila in zaželela. Šele danes sem se zavedala kako zelo je pomemben internet in kako je hudo, ko ga ni. Smešno ne, ko nekaj res zgubiš za nekaj časa šele spoznaš kako vrednost v resnici ima. Iskreno, če bi bilo možno bi živela v času, ko te tehnologije še ni bilo, kaj pa vem mogoče pa sem.

Več o tej temi kako jaz gledam na tehnologijo in na to kaj je bilo bolje bom pisala v eni izmed prihajajočih objav. To bo vse vem, da je objava malo kratka a vem da je bila izredno poučna. Tako zame kot zate v to sem 100% prepričana. 
Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji