Vse se zgodi z razlogom

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom govorila o tem, ko se začnemo ljudje, vsak pri sebi spraševati zakaj se določene stvari zgodijo oz. zakaj se ne. Potem pa smo v dilemi in čez nekaj časa ugotovimo/ spoznamo zakaj se je zgodilo( nekaterih razlogov ne odkrijemo nikoli). Večino razlogov pa zelo hitro ali čez nekaj časa. 
Sama verjamem, da se vse zgodi z razlogom in ravno pravi čas. Ja vem zdaj boš rekel/a, da to ni res ker pride, ko je ne pravi čas. Tudi jaz tako mislim, a s časoma vsi doživimo, da se je ta stvar kljub vsemu zgodila takrat, ko se je morala. Če verjameš v to, da se vse zgodi z razlogom potem verjameš tudi v usodo in NE v naključja.

 Sama sam se to zavedala pred nekaj dnevi, ko sem ugotovila zakaj sem bila v prvi vrsti in nasproti pevke na koncertu znanke. In zakaj je omenila kraj, ki je blizu mene???? Zakaj pa je omenila tudi del moje teme od moje predstave???? Zakaj je to naredila na svojem koncertu???? Mogoče zato, ker mi je hotela povedat, da sem res nek poseben del njene zgodbe. Od kar sva se spoznali in ja mislim, da je cel koncert govoril o njeni zgodbi, a na srečo tisti, ki je ne poznajo tako dobro, ne vejo, da je govoril o njej. To sem ugotovila kak mesec po koncertu. In res me je razveselilo to je bil ključen razlog vsakega bi razveselil. 

Res sem vesela, da sem spoznala, da je vse kar se mi dogaja v bistvu točno to kar se mi mora dogajat, ker to je mja usoda. Včasih pa si želim, da bi vedla kako se vse konča in kaj vse me še čaka. To vsak izve, ko je čas za to. 

A se je kdaj tebi zgodilo kaj takega???? 
Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč. Če še kdo tu verjame v to, da se vse zgodi z razlogom naj napiše v komentar zelo bi bila vesela. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji