Vrnitev domov

Živijo in dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš.

Minili so trije tedni, ko me ni bilo doma. Bila sem na delavnicah v Ljubljani( blog pride kmalu) potem z mami v Litiji in malo okoli. Skratka ni mi bilo dolgčas. Ko sem se vrnila prejšnji teden nazaj k očiju sem vedela, da bo občutek zelo drugačen, ker mi je med mojo odsotnostjo poginilo kar 5 mačk. Tako, da je bil prihod domov res žalosten in neprijeten. 

Zelo mi je hudo za te moje mucke zelo sem jih imela rada ime jim je bilo: Snežka, Wiskas, Tačka, Ljuba ( ime je bilo še v obdelavi), Črno( tudi v obdelavi). Živa pa je ostala le Pika vsaj ena in sumim, da je breja. Pred mojim odhodom pa sta poginila še  ena Črno in pa Rudolf. Imela sem tudi mucko, ki sem jo oddala ime ji je bilo ali ji še je ne vem Đžuli 2, ker je Đžoli 1 na žalost povozil avto, ko je bila stara 6 mesecev. Vedno, ko sem pri očiju se mi nekako ne da delat. Vedno sem k njemu hodila le za vikende in pa počitnice, zato je to veliko težje početi. 

A se tebi tudi kdaj to dogaja??? Se pa zavedam, da dokler se ne bom preselila ne bom mogla ves čas nič narediti. Samo ne vem kako to narediti. Imaš idejo??? (Zaupaj mi jo v komentarju mogoče pomaga še komu). Cel teden sem le žalovala za temi poginulimi živalimi in se malo smilila sama sebi. Kaj naj to sem rabila. Danes pa sem se ponovno odpravila v Litijo, da bom spet kaj naredila na samo sedela in delala nič koristnega. Ostala bom skoraj 14 dni. 

Zelo se veselim, ker se bo spet kaj dogajalo in mi ne bo dolgčas. Vmes grem še na eno predstavo in malo na potep po Ljubljani in seveda na svež zrak.

Vem, da je danes spet precej krajši blog. Ne vem kaj naj ti še povem zato je malo krajši. Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 

Komentarji