Strah - Moji največji strahovi

Živijo in dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš.

Tokrat bom govorila o strahu zagotovo ga poznaš tudi ti. Pred testi v šoli, pred kakim sestankom/razgovorom za novo službo, pred govornim nastopom, Itd.
Pa začnimo kar s tem kaj strah v resnici je. Je nek simptom, ki je različen od človeka do človeka.
Kaj bi rada s tem povedala ja le to, da mene začne precej boleti trebuh, zelo se potim v roke, ratam res rdeča v obraz(verjetno samo čutim) in zelo imam ledene roke. To so moji simptomi kakšni so pa tvoji, ko te je zelo strah????

Ne vem ali si že slišal/a za to, da je strah okoli noter ga pa nič ni. Strah je v resnici čustvo( tega res nisem vedela). Šla sem na internet in našla tole( https://sl.wikipedia.org/wiki/Strah )  mogoče komu pomaga. Tu sem se naučila, da je strah pravzaprav le čustvo. Skratka, če te več zanima o strahu si preberi ta link, ki sem ti ga pustila zgoraj.
Strah je lahko povsod pred uspehom, pred ne uspehom, pred nečem, kar se morda nikoli ne bo zgodilo.
Kaj pa je strah mene to izveš sedaj, ko ti bom povedala česa se najbolj bojim:
  1.  Pajkov in ostalih insektov
  2.  Višine
  3.  Uspeha 
  4.  Neuspeha 
  5.  Odraslosti 
  6.  Samote 
  7.  Starševstva
  8.  Zavrnitve
  9.  Smrti
  10.  Vojne 

To je bilo mojih 10 največjih strahov, česa je pa tebe najbolj strah??? Lahko mi napišeš komentar ali pa mi pišeš na fb ali instagram. Ne rabijo vsi vedet, skrivnosti so pri meni zares varne. Tako smo prišli do konca današnjega bloga. Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 

Komentarji