Starševski ponos

Živijo in dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš.
Se morda sprašuješ zakaj tak naslov. Povem ti zakaj, ker se mi je zdel najbolj primeren za to temo, katero bom govorila danes.

Govorila pa bom o tem kako sem jaz bila izredno ponosna na svoje starše, ker so naredili nekaj, kar nikoli nisem pričakovala ali zahtevala od njiju. Ne glede na vse, kar sta slabega storila zame sem jima za nekatera dejanja res hvaležna in ponosna. Torej Starševski ponos = ponos nad starši ( ne vem če to obstaja ampak meni je všeč)
Ta teden se je moja mami prvič od kar ji non stop govorim naj se postavi zase to res storila. Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj to slišala iz njenih ust. In to je naredila le zato, da so mi dovolili priti za cel teden in biti pri njih (njej in njenih starših). Na to sem zelo ponosna.
Zdaj pa bom tu dala še ostale reči na katere sem ponosna na svoje starše:
  1.  Da sem šla v dom; Ja vem grozno se sliši a to je res bilo najbolje zame. 
  2.  Da se je mami končno postavila zase; Ja nikoli se ni znala oz. upala sploh pa se še danes zelo boji svojega očija( moj dedi). 
  3.  Da mi oči kdaj pa kdaj kupi kaj; Nekaj kar imam rada in ga za to ne prosim ( moj oči tega običajno ni počel) 
  4.  Da mi oči zaupa; Običajno mi ni povedal vsega zdaj pa mi čedalje več (včasih pa me prosi tudi za kak nasvet) 
  5.  Da me mami posluša; Moja mami včasih slabo posluša a zdaj je napredovala. 
To je vse česar se sedaj spomnim. Na kaj si pa ti najbolj ponosen/a pri svojih starših???  Tako sm prišla do konca današnjega bloga. Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 

Komentarji