Nikoli NE obupaj



Danes bom govorila o temi, ki je vsem dobro poznana in to je obupanje( bodisi nad sabo, starši, drugimi, celim svetom) Skratka nad vsem kar je mogoče. Tako, da bom ta blog posvetila temu kako se jaz s tem spopadam in dala kak nasvet kako to rešit.

Jaz se s tem spopadam vsak mesec ali celo večkrat. takrat se zjokam in jezim na cel svet. Nazadnje se je to zgodilo( 17.10.2019), ko sem imela nek plan in se je vsako sekundo bolj rušil tako, kot jaz.
Trajalo je natanko 30 minut in bila sem na dnu in sem jokala in bila besna na cel svet. Potem sem se pogovarjala in našla rešitev, ki je bila še najboljša v tej situaciji. Tako so se delčki mojega obupa nekako sestavljali in se na koncu sestavili tako, kot je bilo treba. Včasih temu rečem sem imela srečo. To se mi res pogosto dogaja imam nekaj smole a se še isti dan ali pa naslednji vse uredi in je okej.
Vmes pa si govorim " Saj bo bolje vedno je bilo zakaj tokrat ne bi bilo". Res mi pomaga in nato se pogovorim še s prijateljico ali kom na netu in se tako lažje pomirim potem pa se dokončno vse reši. In meni je lažje živeti.

Ko ti bo težko se lahko obrneš name mi pišeš kaj te muči in ti dam kak koristen nasvet.
Moj nasvet, če se ti to zgodi kot se je meni, da se mi je nekaj dni pred dogodkom vse porušilo, kot grad iz kart. Si govori vse bo okej in v to res verjemi in tako se bo zgodilo.  Moje načelo je to, da če verjameš se stvari dogajajo!  Vedno znova se mi to dokazuje. Si predstavljaš, da ljudje v nič ne bi verjeli??? Ne ane tudi jaz si ne. Tako je vsi v nekaj verjamemo v nekaj pa ne pa nas zato ne kaznuje saj si nismo vsi enaki si predstavljaš, da bi si bili???? A misliš da bi bil dolgčas??? Piši komentar in mi povej mlenje. Nikoli ne smeš obupati, če se zjokaš ne pomeni, da si obupal pomeni samo to, da si šel malo nazaj ( naredil korak nazaj) zbral moč in skočil dva koraka naprej. Jaz veliko jokam zelo veliko in sem se naučila, da je to okej, ker izraža, da sem ranljiva in imam čustva, tako kot vsi. In včasih se enostavno moramo zjokati in potem iti naprej tako mora biti. 




Tako sm prišla do konca današnjega bloga. Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 

Komentarji