Moj naporen teden v gledališču 1. Del.

Živijo in dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš.
Danes bom govorila o prihodnosti. Kaj s tem mislim jutri se mi začne res naporen teden in ti povedala kaj približno se bo dogajalo, ko pa se vrnem lahko povem še kaj se je zares zgodilo in kako mi je bilo, če seveda želiš Piši komentar in se naroči.

Ta teden pridejo najstniki iz drugih držav v Slovenijo. Te države pa so Škotska, Nizozemska,... in še nekatere, ki se jih zdaj ne spomnim. Pri nas pa bodo kak teden in skupaj bomo naredili predstavo iz delčkov njihovih predstav. Naša je dolga 30 minut to pomeni, da bomo vzeli 15 minut naše. Za druge pa ne vem koliko dolge predstave imajo. Skratka bomo se družili in spoznavali in se imeli super.

Jaz sem na takem dogodku že bila samo da nisem skupaj z njimi delala predstave zato je tudi to zame prvič komaj čakam, da vidim kaj bo iz tega. Nazadnje ko sem se tega udeležila je bilo leto 2017. In bilo je res super. Tako, da bo zagotovo tudi tokrat.

Danes je malo krajši blog kot navadno, bom pa ko se vrnem napisala isti blog samo z več informacij in stvari, ki so se zgodile.


Tako sem prišla do konca današnjega bloga. Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 

Komentarji