Stari starši- Čas zame

Živijo nazaj na mojem blogu. Tokrat bomo govorili o starših oz. starih starših ( starši od mojih staršev) v mojem primeru o maminih staršev.

Oni so neka posebna veda oz. tema. Zato sem jim posvetila poseben blog. O njih bom spregovorila samo zaradi sebe in nikogar drugega.
Moja babi in dedi sta res zelo zaščitniška do moje mami in občasno je babi do mene, ko se gre za dedija. Ko mi, kar nekaj teži in mi očita in jaz se mu NE dam in potem znori. Takrat je babi zaščitniška tudi do mene drugače pa le do mami, ko se gre zame. Enostavno me dojemajo, kot malo punčko, ki ima 13 let, ker je moja vzgojiteljica enkrat rekla dediju, da imam možgane oz se obnašam, kot 13 letnica in on je to seveda vzel dobesedno in me tako tudi obravnaval. Kljub temu, da sem takrat že dopolnila 18 let. Ja tako je moje življenje.
Tu pa vam dajem 5 pravil, kako se jaz nekako obnašam oz. delujem ob njih (ne vem kako se izrazit).
  1.  Vedno postavi se zase-ja vedno stoj za svojim prav oz. za svojimi ambicijami in se jim ne pusti izigravat oz. se jim pustit prepričat v nasprotno. 
  2.  Vedno bodi spoštljiv/a -jaz sem vedno tudi, ko ne gre drugače moda malo zagrozim, ker se mi zdi da bo pomagalo,  NIKOLI NI BOLJE. Kljub temu se trudim biti spoštljiva. 
  3.  Nikoli ne dvomi vase -Jaz večinoma zaradi niju začnem dvomit vase, ker mislim, da sem enostavno ne sposobna, a temu ni tako. 
  4.  Nikoli se jim ne pusti- to mislim v smislu tak, da se pustiš, da te vodi, ker on baje vejo kaj je dobro zate in kaj ne; lepo te prosim še sama ne vem kaj je dobro zame. 
  5.  Verjemi vase- to vedno pomaga vsaj meni ja jaz sem še zdaj taka, da ne verjamem a bom nekega dne pred njima se vsaj delam, da sem ( to res priporočam naj vidijo kaj zmorete). 

Vam povem skrivnost???? ( moj dedi se me boji, ker ve, da se mu ne bom pustila) , če sta se mu mami in babi pustili ne pomeni, da se bom tudi jaz. Tako, da pri tem se je res močno uštel hehe. 
Če se komu ne bom vdala je to v boju z njim, ker takega odnosa k ga ima on do vsega ne vem če ga ima še kdo drug res ne. To je res nor človek halo. Če želite izvedeti več o njem potem komentirajte hvala. Lahko naredim prav cel blog na temu njega brez težave samo povejte kaj bi radi še videli hehe.

Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 
Karin Boom

Komentarji