Neučakanost

Živijo in dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš.

Gotovo poznaš občutek, ko se ne česa res zelo zelo veseliš in ne moreš početi čisto nič drugega, kot čakati, da pride ta dan, ura, čas. Ko pa je končno tu si tako vesel, da ne moreš opisat. In takrat dobiš tudi bolezen( pred potovanji običajno), ki se imenuje potovalna mrzlica. Brez skrbi ni nalezljiva in ni nevarna. To samo pomeni, da ne moreš spat in ti je le dolgčas, skratka čakaš da čas mine.

To se je ta teden oz. se mi še dogaja ta teden, ker paket namreč prede šele jutri. Posledično sem se odločila, da danes napišem blog o tem. Malo se po brskala po internetu o tem Našla sem tale članek stran, ki nam pove kako vajo preseganja neučakanosti(vaja za neučakane ) Meni bo zagotovo koristila.

Zdaj pa o tem kaj točno pričakujem. Čakam namreč svoj novi fotoaparat tak majhen in je roza barve sem želela vijoličnega a ga na mojo smolo niso več imeli. Z njim sem korak bližje moji želji o vloganju hehe. Moja mami je zelo rada fotografirala in to sem očitno jaz podedovala. In tako bom lahko ustvarjala svoje slike in jih bo veliko potem se bom naučila slike editat in potem še videe. Na koncu pa bom zmagala.
Dobim tudi tablico, ki si jo želim že več let in mi ta želja nikakor ni več dala miru zato sem si jo privoščila( podrobnosti- piši komentar). Vedno sem si jo želela in zdaj sem tako vesela da je le še ene 24h do tam komaj čakam.  Mama vprašanje zate: Česa si se ti nazadnje veselil/a ??? komentiraj res me zanima

Ne vem če veš ampak danes je 4 mesece od tega kar sem začela pisati ta blog

Pa smo prišli do konca današnjega bloga. Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 

Komentarji

Objavite komentar