Moji starši ne verjamejo vame!!!!

Pozdravljeni,

Danes bom govorila o starših, ki ne verjamejo v svoje otroke. Prepričana sem, da nisem edina. Ja tudi meni se dogaja, a se to tebi ne dogaja???? Kak/a srečnež/ica si. Okej, da se vrnem na temo torej kaj narediti, ko se to zgodi???? Imaš idejo(piši komentar).

Tu pa je nekaj nasvetov, ki ti morda pridejo prav meni so po večini (napisala sem jih sama):

  1.  Ne sekiraj se, -če starši  rečejo to pa ni dobro zate, saj ne vejo kaj je dobro zate (v bistvu nihče ne ve (večinoma)). Kljub temu pa poskusi narediti to, kar misliš, da je prav.
  2.  Nikoli ne zameri -radi bi ti zaželeli srečo, a kaj ko je naša prihodnost mnogo bolj drugačna od njihove( velja za stare starše -vsaj pri meni) 
  3.  Starši nimajo vedno prav -vseeno pa jih (srednje ne dobesedno) poslušaj nekateri starši so res pametni in taki, kot je treba.( moji nikoli niso bili in nikoli ne bojo)
  4.  Vedno poslušaj svoje srce, -ker ko bo prišla neka stvar/zadeva, ki te bo očarala in ti pričarala veselje temu le sledi in ne izpusti -nikoli( ne veš, če se bo še kdaj vrnila nazaj). Na kratko to je pa nek navk, ki gre takole : Priložnost zamujena NE VRNE se NOBENA. (tega se res držim, daj se še ti)
  5.  Nikoli ne nehaj verjeti vase -To je najpomembnejše poleg sledenja srcu in izgube priložnosti. 
  6.  Vedno sledi svojim sanjam - Naj se zgodi, kar koli, če te nekaj osrečuje je to tisto pravo in naredi čisto vse, da boš to stvar obiskoval/a, celo življenje. 
  7.  Nikoli ne zgubi stika z njimi - Naj naredijo še tako slabo stvar, se jih boste vseeno spominjali v dobi luči. To se je zgodilo meni mami je naredila grozno stvar in, ko je grmelo sem se spomnila nanjo in zdaj imava spet stike.  Ker ti bojo morda nekega dne prišli celo prav. 
  8.  Imej jih rad/a ne glede na vse - Če te užalijo ni nujno, da ti hočejo slabo nekateri tako izrazijo svojo skrb zate in ne želijo povedati nekaj kar ni res. Nikoli jih ne prenehaj imeti rad.
To je bilo mojih 8 pravil, ki se jih držim, ker ali ko starši ne verjamejo vame.

Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 

Tvoja,  Karin boom 

Komentarji