Moj popolni fant - Čas zame


Živijo in dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš.

Sem se odločila, da bo ta blog namesto v sredo prišel danes,  ker se ta teden ni nič takega dogajalo in tudi zato, ker mislim da vas zelo zanima kaj bom povedala. Čakanja je konec tu je blog o mojem popolnem fantu uživajte ob branju hehe.

Danes bom govorila o mojem popolnem fantu(če se kdo najde v opisu naj komentira).
Jaz mam to precej razčiščeno in dobro vem kaj bi rada predlagam, da kar začnem.


Osebnost:

 Želim si in tudi zahtevam: da je prijazen, nežen, skromen, zabaven, me sprejme točno tako kot sem, ima rad živali, ni nasilen do mene ali živali,


Ne želim: da se grdo obnaša do mene, ne mara živali, je nasilen; mi ne skriva stvari( razen daril in podobnega), ja mislim da je to to.


Zunanjost: To pa meni bolj, kot ne ne predstavlja ovire če ima te karakterne lastnosti in vse ostalo je dober točno tak kot je.

Ostale lastnosti od 23-30let, 185-195cm, ostalo ni pomebno.

Danešnji blog je malo kratek mogoče bom še kaj dodala ko bom izvedela/ugotovila upam, pa da vam je všeč meni je, ker vem kaj bom lahko vsem pokazala. Ne bo mi treba vsega znova in znova razlagat se mi ne da več. Ja se zavedam, da nisem edina hehe.

Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe. 



Komentarji

  1. Karin vse v redu in prav, le karakteristike bi morda morala malo popraviti, jaz npr:poznam dosti zakonov kjer je fant/moški starejši od teh let, pa vseeno zelo lepo shajata6, morda se
    še bolj, kot, če biti z enim teh let.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar