Čas zame- Nova vrsta objav

                                                                        Pozdravljen/a,

          Odločila sem se, da bom vsake toliko časa objavila rubriko -Čas zame, kjer bom govorila o tem kako je bilo moje otroštvo od rojstva pa vse do danes. Povedala pa bom tudi stvari, ki se tičejo predvsem mene. Taki blogi bojo prihajali namesto drugih blogov, kot so običajni pri meni.
         To bo nek kotiček za mene o meni. Bo namenjen temu, da izveste vse o meni. To si lahko pogledate, ko ne boste vedeli nič več o meni ali pa bi radi izvedeli več, da ne bi rabili gledat vsega za nazaj samo vtipkate v iskanje(čas zame).
        Tu lahko izveste veliko o meni. Ponavljam povedla bom vso  mojo zgodbo od rojstva pa vse do danes. Tudi o tem kako sem prišla do tu, ker sem danes. Resnično upam, da vam bo všeč. Skratka še enkrat ta vrsta objav  je namenjena spoznavanju mene. Deli pa bojo prihajali mešano po mojem občutku, kaj bi rada hitreje razkrila in podobno hehe.

          V  normalnih blogih pa bom pisala o mojih pomembnih lekcijah v življenju in celo o mojem najljubšem hobiju( občasno po potrebi -to bo tudi rubrika zase). Saj vem, da vam to že dolgo obljubljam ja kmalu pride. Upam, da vam bo ta rubrika všeč. Lahko pa predlagate tudi kako svojo  lepo se imejte.

V sredo pride prvi blog na to temo vem, da bojo ta teden 3 je ampak okej kaj naj hehe se zgodi rabim to hvala za razumevanje.




Komentarji