Bujno iskanje novega bivališča

Živijo in pozdravljeni v novem blogu. Z tabo sem jaz Karin hehe uživajte tudi tokrat.

Ja res je ta teden sem se posvetila iskanju novega bivališča nekje v Ljubljani a za enkrat ne kaže dobro. Se trudim najti neko zaposlitev in nato se preselit vendar je to, kar precej težko. Sploh v tako kratkem času. Enostavno ne vem več kako nadaljevati in kaj narediti. Sem v slepi ulici in v razpotju, ker vem kaj si želim ampak ne vem kako pridet do tega. Vse sem poizkusila in mi zmanjkuje idej( če jo imaš ti mi prosim napiši). Trudim se ampak zgleda brez spolnih stvari se dan danes ne da nič dobit kar me neizmerno moti in to me zelo jezi. Verjamem, da bom v kratkem našla  rešitev, bo treba še malo počakat oz. se potrudit. Malo že obupavam. Se pa zavedam, da bo rešitev kmalu tu, tako občutek imam.
Kaj pa ti si želiš oditi od doma in končno živeti brez nadležnih staršev, ki ne zanjo drugega kot ti očitati, da to kar delaš enostavno ni prav. Ali bi raje bil/a sam/a  in se odločal/a, kar je tebi bolje???. Jaz bi raje bila sama, ker mam dosti mojih staršev sploh očeta. K cel dan samo govori kako hudo dela in kok ga vse boli in mi očita, da jaz nič ne počnem in podobno. Tako enostavno ne gre več naprej jaz morem stran nekam s prijateljico ali znanko nima veze samo, da grem stran. V tem blogu pa bi lahko povedala še nekaj na to temo odhoda. In sicer kdaj je pravi čas za selitev od doma.
 Tu je mojih 5 pravil:
  1.  Ko si želiš sam odločati o sebi 
  2.  Ko si sposoben živeti in skrbeti sam zase 
  3.  Ko imaš zaposlitev oz. nekaj drugih prilivov na račun da pokriješ stroške 
  4.  Ko ti starši nakažejo, da je čas 
  5.  Ko dobiš fanta/punco in bi rad/a živel/a z njim/njo

Okej to je zdaj vse. Hvala, ker si bral/a moj blog veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja hehe. Lepo se imej se beremo naslednjič. 

Komentarji

  1. Karin ne sekiraj se glede negetivnih komentarjev mi vemo da si super .. 😘😘😘

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar