Vsiljevanje ljubezni

Ojla danes sem hotela govoriti o tem komu lahko zaupaš. Celo komu jaz zaupam, ampak me je v petek popoldne presenetilo sporočilo na Facebook, ki mi je zelo razjezilo zato sem se odločila, da ta blog posvetim temu.  Pa pojdimo sedaj na vsebino bloga.

V petek sem dobila po Messengerju sporočilo, ki pravi takole:

Meni se s tem zdi nekaj narobe!!!!!! Saj razumem, da bi me rad spoznal ampak to, da hoče da sem njegova punca pa me sploh ne pozna mi pa ni okej. Tega res ne razumem. Ja razumem, da sem mu na videz všeč saj ni edini ampak vseeno pa ne more, kar reči bodi moja. Nihče te ne sme silit v to saj ne ve niti kaj počnem niti bloga noče prebrat in pol naj boš njegov/a punca/fant ne hvala. Mene to res zelo zelo moti, ker nočem bit z nekom k ga ne poznam ne v živo in ne prek spleta. To enostavno more bit v živo k pol se šele vidi, če je kaj na tem. Ne pa takole. Tega nihče ne sme dovolit in jaz vam bom to povedala tisti, ki to počnete veste kaj to ni prav. Aja in on sploh ni edini, da ne bo pomote samo taki ljudje me res jezijo. To je tako kot, da bi jaz rekla krne komu k mi je všeč, a bi se šla dol dat. Mislim, da bi reku "pa ti si zmešana" aja a vi tipi pa to lahko govorite ja seveda sej mate moč. Na žalost na napačni stvari. V bistvu v napačnem obdobju hehe. Ja skratka tega ne počet res ni prav. Pa tudi ni dober način pa kaj dober sploh ni način zato tisti, ki to počnete od ne hite nima smisla. S tem niste carji, ki bi na lahek način dobili punco tako jo boste celo izgubili za vedno.

Vesela bom vaših komentarjev in lahko glasujete ali sem naredila prav ali ne. Rezultat bom objavila, po morju mogoče mi uspe vmes objavit blog, sam nisem 100% kok bom imela časa. Se vidimo takrat aja pa še nekaj. 
Imam tudi svojo Facebook stran in  skupino, ki se imenujeta Hobiji blog oz. Hobiji blog group tako, kot ta blog in ima tudi ta logo. Skupina pa je zaprta, ker bi rada ohranila tajnost vaših stvari in ne more tega videt nihče drug kot samo tisti, ki so v njej. Tako, da če si želiš biti v njej mi v komentar napiši svoj Facebook in te dam noter. Vesela bi bila, če bi vas bilo čim več hehe.

Če imaš tudi ti podobne težave mi lahko pišeš na:
Facebook: Karin boom
Ig: Karin bum ali hobiji_blog
Stran: Hobiji blog
Ali pa se pridruži Facebook skupini( v kom napiši svoj fb, da te dam noter)

Lepo se imejte papa
Karin Boom



Komentarji