Komu lahko zaupam???

                                                         Pozdravljen/a,

Danes bom govorila o tem komu lahko zaupamo (svoje težave, skrbi, kaj nas muči in podobno).
  1. Starši
  2. Stari starši
  3. Sestra, brat, sestrična(sorodniki)
  4. Sebi( najbolj zaupamo sebi)
  5. Prijatelj/ica
  6. Neznanci
  7. Nekdo ob katerem se počutiš varno( mama, oče, itd.)
  8. Nekomu, ki te posluša in morda svetuje, če to hočeš ali ne 
  9. Meni( lahko mi zaupaš pišeš na zs pa ti tudi svetujem, če to seveda potrebuješ)
Jaz pa zaupam skoraj vsakomur, ker sem skozi odraščanje in svoje življenje spoznala, da je to popolnoma normalno. S tem pa sem ugotovila dejstvo, da je to lahko vsak, ki ga srečaš na vlaku, busu, troli, letalu, ipd... Zvedela sem precej nasvetov neznanih ljudi in tako se sedaj bolje počutim v svoji koži. Kdaj pa se je zgodilo tudi, da so drugi meni povedali svojo zgodbo in sem se počutila še bolje. Ne zaradi njive nesreče ampak, ker sem spoznala, da moje življenje le ni tako grozno, kot se kot se zdi vsakemu, morda tudi tebi ( o tvoji zgodbi). Tako, da ne se bat začeti pogovora z ljudmi, ki jih ne poznate nikoli ne veš kdo ti bo povedal kako modrost iz svojega življenja. S tem pa ti celo lahko pa čeprav, če le čisto malo polepša tvoje življenje. Boš videl/a ena sama samcata oseba, ki jo srečaš in spoznaš njeno zgodbo ti dejansko lahko spremeni življenje za vedno. Lahko je na bolje ali na slabše. Mogoče pa te celo prisili, da začneš drugače razmišljati in na ta način spremeniš svoje življenje. Absolutno ne pravim, da ne počni tega kar si do sedaj le na to glej z druge prospektive/strani iz pozitivne, če se le da. Če si se prej spraševal/a zakaj zaupam vsakomur s katerim je mogoče govoriti no tu so moji razlogi. 
  1. Ker nikoli ne veš kaj skrivajo(modrosti ali kaj takega) 
  2. Če te prizadenejo jih morda nikoli več ne boš videl/a 
  3. Mogoče te kdo preseneti (pozitivno ali negativno)
  4. Fascinira me to, kako so nekateri zgovorni in kako ti povejo kaj bi oni naredili na tvojem mestu
  5. Nisi zaprt vase in na telefonu(vrjemi pogovor pomaga)
  6. Ne počutiš se samega 
  7. Vidiš, da imajo ljudje hujše zgodbe, kot ti sam(mogoče boš potem bolj srečen/a v svojem življenju) 

Naj ti povem, kaj se je meni zgodilo. Približno eno leto nazaj sem imela možnost osebno spoznati slovensko igralko s katero imam še vedno stike in sem jo nazadnje videla 19.10. 2019. Imela sem možnost osebno spoznati slovensko igralko s katero imam še vedno stike. Ona je meni resnično spremenila življenje na bolje za, kar ji bom večno zelo hvaležna. Spremenila mi je življenje, ker sem se zavedala, kaj v svojem življenju počnem narobe. Takrat, ko sem izvedela njeno zgodbo sem v njej nekako videla svojo prihodnost, ki je nikakor nisem hotela doživeti in sem se odločila, da nekaj spremenim in tudi sem. Kajti danes tega bloga sploh ne bi bilo, če v moje življenje ne bi stopila ona. 

To pa je tudi še en razlog, da pišem ta blog. Kajti želim pomagati takim osebam kot je ona, ker bi res rada, da se vsi veselite malih zmag pa tudi, če gredo na koncu po gobe, pa kaj potem samo bodite veseli, da se vam to ni nikoli zgodilo. Če pa se vseeno je mi pa piši bom zelo vesela, če seveda želiš. 



Imam tudi svojo fb stran in skupino, ki se za zdej še imenuje Hobiji blog tako, kot ta blog in ima tudi ta logo. Skupina pa je zaprta, ker bi rada ohranila tajnost vaših stvari in ne more tega videt nihče drug kot samo tisti, ki so v njej. Tako, da če si želiš biti v njej mi v komentar napiši svoj fb in te dam noter.
Vesela bi bila, če bi vas bilo čim več hehe.

To je vse za ta blog vem, da ti je bil všeč zato se naroči na moj blog. Hvala se vidimo naslednji teden hehe 

Karin Boom



Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 
ja to je to hehe 


Komentarji