Delo od doma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo.                 

Danes bom govorila o moji novi službi oz. dodatnem delu o katerem bom več povedala v nadaljevanju( čez mesec ali več).

Zdaj pa bom govorila o tem kako sem prišla do tega dela.

Začelo se je na začetku leta 2019, ko sem po Facebooku dobila sporočilo o dodatnem delu. Takoj sem se udeležila prvega sestanka. Bilo mi je res všeč a kaj, ko sem imela velik problem. Še vedno sem bivala v internatu in moji vzgojitelji mi niso dovolil, da bi šla v to.

Zato, ker so se bali/ustrašili, da je to nateg in bi si s tem nabrala še kake dolgove. A temu seveda ni bilo tako saj vsak dela, toliko kot lahko in toliko kot želi. Torej si v tem poslu odgovoren le ti- sam zase.

Prednost pa je tudi to, da imaš osebo, ki ti pri tem pomaga. Tako dobiš vso potrebno podporo, ki jo v tem trenutku najbolj potrebuješ. Za to sem se odločila nekoliko kasneje, ko sem dokončno zapustila internat in s tem vzgojitelje, ki so me pri tem dejansko ovirali. Takrat sem šla še na en sestanek in se kmalu(1 teden po tem) pridružila ekipi.

Do danes mi še ni bilo žal. S tem sem si pridobila samozavest in tudi veliko samodiscipline in predvsem znanja, ki mi bo zagotovo koristilo za vedno. Tu je tudi možnost, da ti ne uspe. Ampak pomembno je, da nadaljuješ se ne oziraš na mlenje drugih in delaš to kar te res veseli tega nikoli ne pozabi.

Imam dedija, ki res dvomi vame in prav tako moj oči res sta ista jaz jim rada pravim da sta enojajčna dvojčka. Res ne verjameta vame, ampak to me krepi in zaradi njiju vztrajam in vedno bom. Želim jima dokazat, da se motita in, da mi lahko uspe brez njiju.

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji