Namen tega bloga

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes je 13- ta objava, zato sem se odločila, da ti povem namen mojega bloga. 
Da ga bi pisala sem se odločila zato, ker se zavedam, da nekateri mislite, da ste sami. 

Kako to mislim sami??? Se počutiš sam v vsem tem, kar se ti dogaja doma ali zunaj(doma). Rada bi ti pokazala, da temu ni tako. 

Naslov bloga Hobiji je, ker sem se jaz s pomočjo hobija odprla. Zavedala stvari za katere si nikoli ne bi mislila, da obstajajo. Spoznala ljudi, ki se jim dogajajo iste stvari oz. še hujše, kot meni  in se tako počutila bolje. 

Tudi meni se to dogaja, zato vsem ostalim stojim ob strani. 
Naj se malo zjokajo oz. izlijejo solze pa bo takoj bolje. Vsaj jaz tako delujem, taka oseba sem in vedno bom. Če bi me rad/a kaj vprašal/a izvoli jaz sem tu, da ti pomagam, če le lahko.  

Namen mojega bloga je torej vsekakor to, da s tem nekomu pomagam pa tudi, če je to le ena oseba. Kljub temu sem dosegla svoj namen.

Meni je dovolj že občutek, da sem pomagala. Ta občutek meni pomeni toliko kot večini fantom spolnost( za lažjo primerjavo). 

Ob odkrivanju mojih osebnih stvari, ki sem jih potrebovala za svoj hobij- Gledališče sem spoznala sebe in ugotovila kaj sem in kdo sem. In seveda kdo nikoli in nikdar ne bi hotela biti. Za to mi nikoli ne bo žal in za te sanje se bom borila do konca in še dlje.  Moje sanje so igrati v gledališču, kot hobij ne profesionalno, za zdaj. 

Kaj jaz govorim??? hehe ja to pa boš izvedel/a kmalu, ko bom govorila o tem kako sem prišla sem. Kako to, da sem bila prisiljena, da se odprem ljudem, ki jih prvič vidim in celo kako sem dvignila svojo samozavest. 

Predvsem pa upam, da boš tudi ti začel/a s čim podobnim- uresniči svoje sanje in pri tem vztrajaj pa tudi, če ti kod govori, da to vseeno ni zate. 
Kaj pa drugi vejo kaj je dobro zate, samo ne pusti se jim. To je moj nasvet. 
Naj vam povem da sem izdelala tudi svoj logu mislim, da vam bo zelo všeč. meni je hehe.

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji