Moji hobiji- Kiparstvo

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom govorila o mojih hobijih malo bom spremenila ta blog upam, da vam bo všeč. Prvi hobi, ki sem ga imela je bil v Pionirskem domu v Ljubljani imela sem 11 let. In tam sem hodila na slikarstvo in kiparstvo. Prvo leto sem se vsak mesec zamenjala, kajti želela sem si probati oboje na enkrat, kar pa vsi vemo, da to ni dobra ideja. To sem seveda kmalu spoznala tako, da sem na koncu obiskovala le kiparstvo. Bilo mi je bolj všeč, ker sem lahko naredila kak mozaik ali kaj narisala ali celo oblikovala iz gline. Skratka bilo je veliko več možnosti za kreativnost, kot pri slikarstvu. Izdelala sem veliko stvari: 

Prvi izdelek je bil ta kuža, kot vidite je malo bogi oz. se je zbrisal (se zgodi) hehe. 

Naslednji 
je tale kuža, ki je hotel biti kot ta prejšnji in se je malo ponesrečil ampak kljub temu je točno to kar sem hotela imeti hehe




To je pa mačka, če se ne opazi ime ji je Rumenka in lepo krasi mojo dnevno sobo. Hotela je biti le navadna mačka a je na koncu združila dve moji najljubši stvari rumeno barvo in žival (mačko).


Tu je še en pes, ki je drugačen, kot lahko vidite sami. Je zelo zanimiv kaže jezik jaz sem pač taka, da ga rada pokažem vsem( ne sej ne). 




Tu pa je moj največji ponos v dveh letih od kar sem hodila sem v Pionirski dom . On je največji uspeh bil je namreč tudi v moji osnovni šoli, kjer so ga lahko občudovali vsi učitelji na šoli. In to cel dan videli so ga lahko tudi tisti, ki me sploh niso učili to je bilo res ne verjetno. 



Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 


Komentarji