Končno doma in zadnja večerja

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Kot sem obljubila bom, danes povedala kako je bilo na večerji prejšnjo nedeljo.

 Bilo je enkratno res magično izmenjevali smo si darila in se imeli res odlično. Moja vzgojiteljica je dobila predčasno darilo saj svoj rojstni dan praznuje šele jutri. Dobila je knjigo v kateri punce povejo svoje zgodbe uspeha in tudi ona je dobila svojo zgodbo in svoj avtoportret. Manjka pa ji njena misel, ki jo je odkrila v svojih 50 letih ali po njeno "Pol stoletja". Zgodba je zelo lepa zato je tudi potočila, kar nekaj solzic celo meni so se orosile oči hehe.

To je bila moja zadnja večerja s tako super skupino res jo bom zelo pogrešala najbolj pa ravno to vzgojiteljico za katero imam občutek, da se je še lep čas ne bom znebila.

Niti sama ne vem ali komaj čakam, da mi neha težit ali bom to na koncu prehitro obžalovala. In bo tako prehitro odšla od mene, da se ne bom mogla poslovit, kot si sama najbolj želim. Me pa res zanima kako je ona s tem kako se ona počuti ob tem, ko odhajam po dobrih 10h letih.

 Ja stara sem 20 in prišla sem pri 10h letih in ja to je polovica mojega zdajšnjega življenja. Sploh si ne predstavljam, da je toliko let od, kar sem prišla. Upam, da se bo ta vzg. prepoznala v tem blogu, če ga bo kdaj sploh prebrala.

Ta teden se drugače ni dogajalo nič posebnega prijavila sem se na zavod za zaposlovanje in iščem redno zaposlitev. Imam veliko dela s še enim blogom na temo ljubezni ideje( pišete v komentar ). Imam pa tudi idejo, da bi pisala blog tudi v angleščini. Kako je tebi s tem bi ga bral/a (kom.)????

Včeraj pa bloga nisem objavila in kot vidite ga nisem niti napisala. Bila sem na izletu v Ljubljani ja res je šla sem na obisk k tisti vzg. ponovno jo bom videla v sredo, ko grem skupaj z njo ponovno na izlet joj komaj čakam.
Vi pa se tudi imejte enkratno do naslednjič, ko bom govorila o svojem hobiju k mi je res pri srcu ali pa o hobiju, ki sem ga obiskovala pred tem izvedel/a boš naslednji teden.

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji