Zaključek bivanja in težko slovo

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Ta teden je bil res zelo pester pakirala sem še zadnje ostanke, ki jih rabim odpeljati domov. Poslovila sem se že skoraj od vseh.

Bila sem na eni večerji v torek(18.6.2019), ker sem se poslovila od skupinske botre in moje dobre zveste prijateljice.

Bili pa smo tudi na izletu na Krvavcu, kjer je bilo res super. Na Krvavcu pa sem doživela tudi manjšo ljubezensko zgodbo, ki je še nekaj časa ne bom pozabila.

Zelo mi je hudo, ker moram it nazaj v neko ponovno novo okolje, ker sem že bila a me tok časa ni bilo. Imam občutek, kot da tu nisem nikoli bila vse je novo in res si ne predstavljam življenja tu.

Danes pa imamo še zadnjo večerjo pred končnim slovesom. Kako je bilo pa ti povem naslednji teden. Slovo nikoli ni lahko men je to neki najtežjega, kar morem narediti. Kako pa je tebi ob slovesu???? Napišite v komentar( res me zanima, če je še komu tok težko, kot je meni)

Dober se imejte  se vidimo se naslednji teden, ko pa bom zares doma.

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 


Komentarji