Ogled predstave in nastop na 90 letnici

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Ta teden se je vrtel v znamenju nastopa na 90 letnici.

V nedeljo sem si šla ogledat predstavo. Ogledala sem si jo že drugič in tokrat mi je bila manj "ogabnejša" in malo manj všeč kot prvič. Prvič pa sem si jo ogledala 1.3.2019.
 Kljub temu sem zelo uživala. Opazila sem mojo mentorico s katero sem letos naredila predstavo. V njej ona ne nastopa, ampak samo moja malenkost ter še štirje ostali, dogaja se pa na temo ženske Menstruacije. Mogoče boste začudeni, ker to ni ravno  tema za predstavo. Čas je, da se pogovorimo o nečem, kar je tabu za večino ljudi.  O tej predstavi pa več naslednjič( v prihodnjih objavah) kajti to ni edina predstava, ki sem jo ustvarila.

V torek sem imela vajo za 90 letnico nekega doma v Ljubljani. Obletnica je bila  v petek 7.6.2019.
Zato sem v petek cel dan preživela v  dvorani. Zjutraj smo imeli še generalko in kasneje še proslavo, bilo je odlično. Videla sem ljudi, ki jih dolgo nisem in preživela super dan, nato pa sem odšla domov.

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 



Komentarji